Muskee Service & Onderhoud bestaat nu alweer 10 jaren en ik heb in deze periode mooie dingen mogen maken. Na mijn MBO-Bouw opleiding en de nodige cursussen ben ik in de bouwstoffenhandel verzeild geraakt. Na wat wisselingen kwam ik in de betonondersteuning en gevelsteigers terecht. Maar wat ik toch al die jaren heb gemist is iets maken met mijn handen. Iets creëren, mooie dingen maken waar mijn klanten blij van worden. Dus in 2013 heb ik de stap gemaakt en ben gestart met Muskee Service & Onderhoud.

Muskee Service & Onderhoud is een bouwbedrijf wat zich hoofdzakelijk richt op onderhoud, verbouw, renovatie en tegelwerken. Het werkgebied bevindt zich in de driehoek Assen – Hoogezand – Stadskanaal met als thuisbasis Annerveenschekanaal.

Het leuke van mijn werk is dat iedere dag iets anders brengt, en dat we iedere dag andere mensen blij maken. Al gaat het soms maar om een kleine ingreep. Mijn werkzaamheden zijn dan ook zeer divers. Het loopt uiteen van het vervangen van een slot, een nieuwe badkamer tot een complete aanbouw of woningrenovatie.

Kortom te veel om op een site te plaatsen, en overigens dergelijke dingen koop je niet via een website. Voor zoiets kom ik graag bij u langs om bij u thuis de klus te komen bekijken.

Wilt u meer van Muskee Service & Onderhoud weten neem dan contact met mij op.

Werkgebied: